Happy Clients

Happy Clients

 

 

 

"Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een wijze vrouw. Ze blijft heel rustig, haalt de punten aan die nodig zijn en laat ze ook gewoon zijn. Er is geen oordeel. Ik ben gevoelig voor mensen die snel be/veroordelen. Bij Ann heb ik me heel vrij gevoeld. Ik kon zijn wie ik ben. Ik heb Ann ervaren als een heel competente coach, ze weet waar ze mee bezig is. Dat geeft vertrouwen. De coaching heeft me duidelijke inzichten gebracht, waar ik mee aan de slag wil."

 

Koen De Maesschalck - Directeur Mens en Organistatie Colruyt Groep

 

 

 

 

 

 

"De coaching was verhelderend en richting gevend in mijn proces. Het bracht me concrete volgende stappen en gaf me het inzicht dat openheid tot echte verbinding leidt. Ik beveel Ann aan als coach omwille van haar duidelijke methodiek en scherpe blik in combinatie met een warm hart."

 

Wouter Torfs - CEO Torfs

 

 

 

 

 

 

 

 

"Gecoacht worden door Greet is een inspirerend gebeurren. Ze is in staat het beste in mensen naar boven te brengen en de beste manier te vinden om je persoonlijke en business netwerk uit te bouwen. Haar persoonlijke en pragmatische aanpak resulteren in een praktische lijst van acties om mijn personal brand in de spotlights te zetten."

 

Wouter De Koster - Interim manager Dekova

 

 

 

 

 

 

"Greet is een super klankbord en coach, die haar aanpak aanpast aan je persoonlijke ontwikkelingsnoden. Ze is duidelijk en doortastend wanneer ze je uitdaagt over je voortgang en ze is overtuigend waarbij ze argumenten gebruikt die gebaseerd zijn op haar eigen ervaring en onderzoek in het domein van personal branding. Ik hou van haar ‘let’s make life fun’-mentaliteit, die – in combinatie met haar geëngageerde aanpak, je de energie geeft om te blijven zoeken naar opportunieteiten en nooit je geloof in je missie te verliezen."

 

Stephanie Roose – Interim Manager & Change Coach

 

 

 

 

 

 

"Greet combineert humor, concrete tips en boeiende inzichten op een manier die je echt even doet stilstaan en reflecteren. Personal Branding is niet langer een abstract concept, ze toont je hoe je dit kan toepassen in je business en loopbaan."

 

Ilse Van Eetvelde - Online Working Coach

 

 

 

 

 

 

 

"Ann en Greet vormen een sterk en complementair trainersduo. Samen nemen ze je elk op hun eigen manier mee op sleeptouw tijdens de training 'The visible leader' die nog lang na zinderde omdat ze zaadjes planten die achteraf beginnen te kiemen. Nieuwe ideeën en overtuigingen over leiderschap begonnen stilaan vorm te krijgen, niet enkel in mijn hoofd maar ook in mijn gedrag. Ik vind er sindsdien meer en meer plezier in om mijn ideeën, mijn missie, mijn passie te delen met anderen en dat bleef niet onopgemerkt door mijn omgeving. Ik ben beide dames dan ook heel dankbaar en kan deze training iedereen aanbevelen die introvert is of vaak introverte mensen coacht. "

 

Véronique Innegraeve - HR Business Partner Real Dolmen

Share if you like! THANKS!